Србија: Трудница на респиратору у КБЦ "Др Драгиша Мишовић"

01.04.2021. 10:15
0
ИЗВОР: СРНА

Двадесетдеветогодишња трудница прикључена је на респиратор у Клиничко-болничком центру "Др Драгиша Мишовић" у Београду, гдје се од короне лијечи 265 пацијената.

Начелник радиологије у тој установи Ђорђе Лалошевић рекао је да је трудница у прилично тешком стању и да се љекари боре за њен живот.

- Нажалост, трудница 1992. годиште је у прилично тешком стању, ми наравно нећемо одустати, боримо се и борићемо се максимално за њу - рекао је Лаловић за РТС.

Он је навео да се међу ковид пацијентима у овом КБЦ "Др Драгиша Мишовић" налази и 25 дјеце.

У јединицама интезивног лијечења су 72 пацијената, од којих је 15 интубирано, а међу њима је и двадесетдеветогодишња трудница.

Лаловић је упозорио да без вакцинације 4,5 милиона грађана Србије неће моћи да се побиједи корона, али је нагласио да постоји могућност да се вирусом заразе и они који су примили обје дозе, али је њихова слика пуно лакша.

Као примјер је навео свог оца од 93 године, који је оболио послије ревакцинације и лежи у болници са клиничком сликом која "није тако лоша".

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    23h 25m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    13h 45m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    2h 58m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    2h 52m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    17h 49m
    0