Сребреница: Пронађен арсенал оружја, ухапшен осумњичени

19.08.2020. 10:35
0
ИЗВОР: СРНА

Сребреничка полиција ухапсила је особу из Сребренице чији су иницијали И.С, након што је претресом објеката које користи пронашла арсенал оружја.

На основу наредбе Основног суда у Сребреници, полиција је претресом објеката које користи осумњичени пронашла и одузела пушкомитраљез, два ручна бацача, 21 ручну бомбу, тромблонске мине, већу количину каписли и детонатора са жицама, више од 3.700 комада муниције различитог калибра и друге предмете који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Претходно су полицијски службеници поступили по пријави од понедјељка, 17. августа, да у сребреничком мјесту Сасе особа И.С. пријети употребом оружја пријавитељу и ухапсили особу И.С, која им је тада добровољно предала ловачку пушку са припадајућом муницијом.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а против осумњиченог слиједи подношење извјештаја за кривична дјела угрожавање безбједности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.  

Коментари 0
Повезане вијести
Којић: Међу погинуле у Поточарима уписани још живи људи Којић: Међу погинуле у Поточарима уписани још живи људи
Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посљедњег тренутка Вучић: Шансе су минималне, али Србија ће се борити против резолуције о Сребреници до посље...
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    23h 41m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    9h 14m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    23h 51m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    9h 20m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    9h 18m
    0