Станић: Задовољство је поново бити у Славији

01.04.2024. 19:49
1
ИЗВОР: sportdc.net

Славија из Источног Сарајева данас је добила новог тренера. На упражњено мјесто одласком Бојана Регоје сјео је искуснији Момчило Станић.

Враћа се Станић у Славију након осам година. Тада је био помоћник Вељку Доведану и Милку Ђуровском у посљедњој сезони Соколова у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

- Задовољство је поново бити у Славији. То је мој клуб одавно. Ту сам почео радити, одатле сам почео да правим каријеру. Ситуација није најбоља, али идемо да то окренемо у нашу корист. Славија има врло потентну екипу, квалитетну екипу. Зашто је тренутно овако пласирана на табели, о томе не бих причао јавно. Било је шта је било, морамо да гледамо оно што долази испред нас, требамо се окренути предстојећим утакмицама и да подигнемо Славију на виши циљ. Вјерујем да ћемо заједно у сарадњи са управом и играчима да остваримо заједнички циљ - рекао је за „sportdc.net“ Момчило Станић у првој изјави након преузимања кормила Славије.

У својој тренерској каријери овај стручњак је водио између осталог Дрину из Зворника, Сутјеску, Власеницу, Фамос, а радио је и у стручним штабовима и омладинским погонима Славије, Фамоса, Звијезде 09, сарајевског Жељезничара, Олимпика, те био селектор женске кадетске репрезентације БиХ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Sokolovi 02.04.2024. 06:15
    Nisam optimista za opstanak slavije u prvoj ligi. Cosic i Katic su najodgovorniji za ovakvo stanje u klubu. Oni samo brinu o tome koliko ce dobiti novih stanova a za sport ih zaboli
Повезане вијести
Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу Станић: Једна од квалитетнијих утакмица у прољећном дијелу
Момчило Станић на клупи Славије Момчило Станић на клупи Славије
Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода Славија на крилима Ерића и Гојковића до три важна бода
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    14h 4m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    13h 46m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    14h 40m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    11h 35m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    10h 37m
    0