Сутра облачно и претежно суво

24.01.2023. 13:56
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује облачно и претежно суво вријеме, уз дневну температуру ваздуха од два до 11 степени Целзијусових.

Јутро ће бити облачно, понегдје магловито и углавном суво, слаба киша и сусњежица се очекују понегдје на сјеверу и сјеверозападу, а слаб снијег у вишим предјелима, док ће на југу бити ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће облачно и углавном суво, веома слаб снијег ће провијавати само понегдје у брдско-планиским предјелима, а на југу ће бити топлије и претежно сунчано.

Јутарња температура биће од минус један до три, на југу до пет, у вишим предјелима од минус четири, а дневна од два до седам, на југу до 11, у вишим крајевима од минус један степен Целзијусов.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус шест, Хан Пијесак минус један, Калиновик и Мраковица нула, Невесиње, Шипово, Соколац и Ливно један, Мркоњић Град, Бихаћ, Бугојно, Градачац, Сански Мост, Сарајево и Тузла два, Фоча, Гацко, Рибник, Бијељина, Добој, Приједор, Зворник, Бањалука, Дрвар и Зеница три, Рудо и Србац четири, Вишеград и Широки Бријег пет, Билећа, Мостар и Столац шест, Неум девет, те Требиње 10 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града Сутра нестабилно са кишом, могућа појава града
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 42m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 26m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    8h 11m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    5h 10m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    5h 16m
    0