Сутра отварање љетне туристичке сезоне у Источном Сарајеву

29.06.2023. 15:02
0
ИЗВОР: katera.news

Тродневном манифестацијом под слоганом „Уживај! Љето је стигло“, која почиње сутра, Туристичка организација града Источно Сарајево обиљежиће почетак овогодишње љетне туристичке сезоне.

Љетна туристичка сезона почиње концертом Пеђе Јовановића на Студентском тргу на Палама од 21.00 час, а дан послије планирана је ревијална вожња четвероточкаша на Јахорини од 9.00 часова.

У оквиру обиљежавања почетка туристичке сезоне, планирана је и манифестација за најмлађе под називом „Касперијада“ која ће у суботу, 1. јула, бити одржана на Палама, а дан касније у Источном Новом Сарајеву.

- „Касперијада“ ће се одржати у Олимпијски парк у Палама од 18.00 часова, а у случају неповољних временских услова у дворани „Пеки“ и на Трг Србија у Источном Новом Сарајеву у истом термину, а у случају неповољних временских услова одржаће се у новој дворани на Тргу Србија – поручили су из Туристичке организације града Источно Сарајево.

Активности поводом отварања љетне туристичке сезоне у Источном Сарајеву биће завршене промотивном шетачком туром уређеном пјешачком стазом од „Долине мира“ до врела Миљацке од 10.00 часова како би се промовисала шетња и активан одмор у природи.

Коментари 0
Повезане вијести
Реализација пројекта "Enjoy Sarajevo-romania region" кључна за развој туризма у Источном Сарајеву Реализација пројекта "Enjoy Sarajevo-romania region" кључна за развој туризма у Источном С...
Казне до 2.000 КМ за власнике смјештајних капацитета који нису регистровани Казне до 2.000 КМ за власнике смјештајних капацитета који нису регистровани
Завршна конференција пројекта "Enjoy Sarajevo-Romanija region" на Палама Завршна конференција пројекта "Enjoy Sarajevo-Romanija region" на Палама
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 59m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    12h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    9h 27m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    9h 33m
    0