Sutra otvaranje ljetne turističke sezone u Istočnom Sarajevu

29.06.2023. 15:02
0
IZVOR: katera.news

Trodnevnom manifestacijom pod sloganom „Uživaj! Ljeto je stiglo“, koja počinje sutra, Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo obilježiće početak ovogodišnje ljetne turističke sezone.

Ljetna turistička sezona počinje koncertom Peđe Jovanovića na Studentskom trgu na Palama od 21.00 čas, a dan poslije planirana je revijalna vožnja četverotočkaša na Jahorini od 9.00 časova.

U okviru obilježavanja početka turističke sezone, planirana je i manifestacija za najmlađe pod nazivom „Kasperijada“ koja će u subotu, 1. jula, biti održana na Palama, a dan kasnije u Istočnom Novom Sarajevu.

- „Kasperijada“ će se održati u Olimpijski park u Palama od 18.00 časova, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova u dvorani „Peki“ i na Trg Srbija u Istočnom Novom Sarajevu u istom terminu, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uslova održaće se u novoj dvorani na Trgu Srbija – poručili su iz Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Aktivnosti povodom otvaranja ljetne turističke sezone u Istočnom Sarajevu biće završene promotivnom šetačkom turom uređenom pješačkom stazom od „Doline mira“ do vrela Miljacke od 10.00 časova kako bi se promovisala šetnja i aktivan odmor u prirodi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Realizacija projekta "Enjoy Sarajevo-romania region" ključna za razvoj turizma u Istočnom Sarajevu Realizacija projekta "Enjoy Sarajevo-romania region" ključna za razvoj turizma u Istočnom S...
Kazne do 2.000 KM za vlasnike smještajnih kapaciteta koji nisu registrovani Kazne do 2.000 KM za vlasnike smještajnih kapaciteta koji nisu registrovani
Završna konferencija projekta "Enjoy Sarajevo-Romanija region" na Palama Završna konferencija projekta "Enjoy Sarajevo-Romanija region" na Palama
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    18h 5m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 38m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    20h 12m
    3
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    1h 10m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    21h 18m
    0