Сутра појачане контроле поштовања мјера, сви инспектори на терену

30.12.2020. 18:00
0
ИЗВОР: СРНА

Вршилац дужности директора Инспектората Републике Српске Милован Крчо изјавио је да ће сутра у цијелој Српској бити појачане инспекцијске контроле током којих ће сви расположиви инспектори бити на терену и без изузетка вршити контоле поштивања мјера за сузбијање пандемије вируса корона.

- Сви инспектори који су били на годишњем одмору су враћени. Само у Бањалуци имамо 18 тимова који ће радити заједно са осам тимова полиције ако буде потребе да пружају асистенцију - рекао је Крчо новинарима у Бањалуци.

 

Он је истакао да ће се контроле вршити без изузетака и у пуном капацитету не само града Бањалуке, већ и цијеле Републике Српске.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Око 150 туриста у Сарајеву преварено за смјештај резервисан преко “Букинга“ Око 150 туриста у Сарајеву преварено за смјештај резервисан преко “Букинга“
Мала збирка фотографија југословенских дочека нових година (ФОТО) Мала збирка фотографија југословенских дочека нових година (ФОТО)
У 43 случаја изречена забрана даљег пружања услуга "стан на дан" У 43 случаја изречена забрана даљег пружања услуга "стан на дан"
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    18h 47m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    4h 20m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    18h 57m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    4h 26m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    4h 24m
    0