Сутра сахрана Павла Нинковића

06.02.2021. 16:34
0
ИЗВОР: Катера

Сокочанин Павле Нинковић (33), који је рано јутрос подлегао тешким повредама задобијеним у саобраћајној несрећи која се догодила на путу Подроманија - Соколац, у мјесту Мајдани, биће сахрањен сутра на Војничком гробљу "Мали зејтинлик" у Сокоцу, у 14:00 часова.

На смртовници која је објављена на "Фејсбук" страници Планинарског друштва "Гласинац" Соколац наводи се да ће породица примати саучешће од 13:00 часова у капели на гробљу, док ће се сахрана обавити у 14:00 часова.

Павле Нинковић је био велики љубитељ спорта и адреналина, био је члан планинарских друштава "Гласинац" из Сокоца и "Јаворина" из Пала. Бавио се планинарењем, брдским бициклизмом, трчао је на ултра-трејл тркама, скијао, био је велики љубитељ природе и уживао је у њој. 

Завршио је Економски факултет, а био је запослен у Државној агенцији за истраге и заштиту (СИПА). Иза њега су остали неутјешни родитељи и сестра са породицом, као и остала родбина и пријатељи. 

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан Форум за безбједност општине Соколац Одржан Форум за безбједност општине Соколац
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    20h 0m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    18h 2m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    16h 55m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    17h 0m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    16h 3m
    1