Sutra sahrana Pavla Ninkovića

06.02.2021. 16:34
0
IZVOR: Katera

Sokočanin Pavle Ninković (33), koji je rano jutros podlegao teškim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Podromanija - Sokolac, u mjestu Majdani, biće sahranjen sutra na Vojničkom groblju "Mali zejtinlik" u Sokocu, u 14:00 časova.

Na smrtovnici koja je objavljena na "Fejsbuk" stranici Planinarskog društva "Glasinac" Sokolac navodi se da će porodica primati saučešće od 13:00 časova u kapeli na groblju, dok će se sahrana obaviti u 14:00 časova.

Pavle Ninković je bio veliki ljubitelj sporta i adrenalina, bio je član planinarskih društava "Glasinac" iz Sokoca i "Javorina" iz Pala. Bavio se planinarenjem, brdskim biciklizmom, trčao je na ultra-trejl trkama, skijao, bio je veliki ljubitelj prirode i uživao je u njoj. 

Završio je Ekonomski fakultet, a bio je zaposlen u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA). Iza njega su ostali neutješni roditelji i sestra sa porodicom, kao i ostala rodbina i prijatelji. 

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    17h 42m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    22h 57m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    12h 25m
    3
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    14h 25m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    20h 43m
    0