Сутра сунчано и топло

23.04.2020. 16:05
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано вријеме.

Јутро ће бити ведро и сунчано, у вишим предјелима могућ је слаб мраз, а по котлинама и око ријека магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће сунчано, понегдје уз малу пролазну облачност на сјеверу, а касније послије подне очекује се повећање облачности са сјевероистока.

Јутарња температура ваздуха од један до шест, на југу од 10, на планинама од минус један степен Целзијусов, а највиша дневна од 17 до 22, локално на сјеверу који степен виша, у планинама од 12 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб, прије подне источног смјера, а у другој половини дана западног и југозападног, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус два, Калиновик 12, Мраковица, Хан Пијесак 13, Гацко, Соколац 14, Иван седло 15, Невесиње 16, Требиње 17, Мркоњић Град, Сребреница, Бугојно, Јајце, Неум, Сарајево 18, Рудо, Фоча, Билећа, Билећа, Вишеград, Рибник, Дрвар, Ливно и Тузла 19, Шипово, Бијељина, Приједор, Србац, Бихаћ, Градачац, Сански Мост и Зеница 20, Бањалука, Зворник, Широки Бријег, Столац и Зворник 21, Нови Град 22, те Груде и Мостар 23 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра претежно сунчано Сутра претежно сунчано
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 34m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 33m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 9m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 30m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 13m
    9