Сутра умјерено до претежно облачно

24.04.2024. 15:38
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно са кишом и локалним пљусковима, са температуром ваздуха до 18 степени Целзијусових.

Ујутро и прије подне биће претежно облачно уз мјестимично слабу и повремену кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће промјенљиво уз смјену сунчаних и облачних периода, на југу и западу повремена киша, а у послије подне слаба киша или краћи пљусак.

Јутарња температура ваздуха биће од два до осам, на југу до 10, а највиша дневна од 10 до 16, на југу до 18 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, на сјеверу источни и сјевероисточни, а у остатку земље јужни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус три, Калиновик и Чемерно један, Ливно четири, Гацко пет, Соколац, Хан Пијесак, Кнежево и Мркоњић Град шест, Шипово седам, Рибник, Бихаћ, Бугојно, Широки Бријег и Тузла осам, Србац, Нови Град и Сански Мост девет, Бањалука, Добој, Приједор, Мостар и Зеница 10, Сарајево 11, Зворник, Фоча, Бијељина и Билећа 12, Сребреница, Требиње и Неум 13, Рудо 16, Вишеград 18 степени Целзијсуових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Сутра дјелимично разведравање Сутра дјелимично разведравање
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    14h 6m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    14h 50m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    18h 55m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    18h 59m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    4h 26m
    0