Тешка несрећа у Црној Гори: Двије особе погинуле

19.09.2023. 13:30
0
ИЗВОР: nezavisne.com/srna.rs

Двије особе су погинуле, док је више особа повријеђено у удесу који се десио на путу Цетиње - Будва.

Како је потврђено "Вијестима", дошло је до слијетања аутобуса, на правцу између Обзовице и Брајића. Први подаци полиције указују да је у аутобусу било између 30 и 35 путника.

Полиција, спасилачке екипе и бројне екипе Хитне помоћи још извлаче повријеђене из провалије гдје је слетио аутобус фирме "Паповић".

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто несреће упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи.

"Вијестима" је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

- На магистралном путу Цетиње - Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса 'Паповић' са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације - објавила је Управа полиције на мрежи Икс.

Коментари 0
Повезане вијести
У црногорским банкама 91 особа има депозите веће од милион евра У црногорским банкама 91 особа има депозите веће од милион евра
Почиње попис становништва у Црној Гори Почиње попис становништва у Црној Гори
Током ноћи забиљежена 8.923 удара грома Током ноћи забиљежена 8.923 удара грома
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  19h 22m
  1
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  20h 26m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  12h 10m
  5
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  20h 58m
  0
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  11h 22m
  0