Тешка несрећа у Црној Гори: Двије особе погинуле

19.09.2023. 13:30
0
ИЗВОР: nezavisne.com/srna.rs

Двије особе су погинуле, док је више особа повријеђено у удесу који се десио на путу Цетиње - Будва.

Како је потврђено "Вијестима", дошло је до слијетања аутобуса, на правцу између Обзовице и Брајића. Први подаци полиције указују да је у аутобусу било између 30 и 35 путника.

Полиција, спасилачке екипе и бројне екипе Хитне помоћи још извлаче повријеђене из провалије гдје је слетио аутобус фирме "Паповић".

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повријеђене до болница.

На мјесто несреће упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу мјеста је више возила Хитне помоћи.

"Вијестима" је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повријеђених.

Екипама хитне помоћи, љекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повријеђених.

- На магистралном путу Цетиње - Будва догодила се саобраћајна незгода усљед чега је дошло до слијетања аутобуса 'Паповић' са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу мјеста, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације - објавила је Управа полиције на мрежи Икс.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО НАТО је убио цијело мјесто и онда смо ушли у – НАТО
Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО) Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    10h 19m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    9h 14m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    4h 2m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    13h 36m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    5h 8m
    0