Teška nesreća u Crnoj Gori: Dvije osobe poginule

19.09.2023. 13:30
0
IZVOR: nezavisne.com/srna.rs

Dvije osobe su poginule, dok je više osoba povrijeđeno u udesu koji se desio na putu Cetinje - Budva.

Kako je potvrđeno "Vijestima", došlo je do slijetanja autobusa, na pravcu između Obzovice i Brajića. Prvi podaci policije ukazuju da je u autobusu bilo između 30 i 35 putnika.

Policija, spasilačke ekipe i brojne ekipe Hitne pomoći još izvlače povrijeđene iz provalije gdje je sletio autobus firme "Papović".

Trećom trakom se odvija saobraćaj, da ne bi došlo do blokade i kako bi brojna kola Hitna pomoći i vozila policije mogli da odvoze povrijeđene do bolnica.

Na mjesto nesreće upućene su sve raspoložive policijske snage iz Budve i Cetinja, a na putu ka Obzovici su i pripadnici specijalnih jedinica policije.

Na licu mjesta je više vozila Hitne pomoći.

"Vijestima" je u budvanskoj Službi zaštite i spasavanja rečeno da su poslali tri vozila sa vatrogascima, jer ima dosta povrijeđenih.

Ekipama hitne pomoći, ljekarima i medicinskom osoblju Kliničkog centra, kao i cetinjskoj bolnici, izdata je preporuka da sve ekipe budu u pripravnosti za prijem povrijeđenih.

- Na magistralnom putu Cetinje - Budva dogodila se saobraćajna nezgoda usljed čega je došlo do slijetanja autobusa 'Papović' sa kolovoza. Sve raspoložive jedinice Uprave policije su na licu mjesta, kao i službe Hitne medicinske pomoći i Direktorata za vanredne situacije - objavila je Uprava policije na mreži Iks.

Komentari 0
Povezane vijesti
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO) Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    18h 16m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    17h 58m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    18h 52m
    7
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    15h 47m
    0
  • Premješteni posmrtni ostaci Bate Živojinovića iz Aleje zaslužnih građana
    14h 49m
    0