Тешка несрећа у Сарајеву: Једна дјевојка погинула, двије тешко повријеђене

27.05.2023. 10:58
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Једна дјевојка је погинула, а двије су тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила у центру Сарајева, а једна особа је ухапшена након увиђаја.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ око 23.30 у насељу Мариндвор када је аутомобил ударио троје пјешака, потврђено је Срни у МУП Кантона Сарајево.

Повријеђене дјевојке су превезени у Клинички центар Сарајево, гдје су задржане на даљем лијечењу.

Возач аутомобила “мерцедес”, након увиђаја је ухапшен због сумње у почињење тешких кривичних дјела против безбједности и саобраћаја и у току је његова криминалистичка обрада у полицији.

Како је раније речено из МУП КС, возач је на испитивању.

– Дана 26.5. око 23.30, Оперативни центар МУП Кантона Сарајево је обавијештен да је на раскрсници улица Маршала Тита и Долина дошло до саобраћајне несреће, с више повријеђених особа. Изласком на терен, полицијски службеници су потврдили наводе из пријаве да су повријеђене три пјешака. Женска особа А.З. (1998) смртно је страдала, док је А.С. (1997) задобила тешке тјелесне повреде опасне по живот и задржана је на КЦУС, а Е.С. (2002) је након љекарске обраде отпуштена на кућно лијечење – наводе из МУП КС.

Увиђајем је руководила дежурни тужилац КТКС.

У 2.30 сати, возач возила које је узроковало саобраћајну несрећу, А.Б. (1996) је ухапшен због сумње да је починио кривична дјела “Тешка кривична против сигурности јавног саобраћаја” и “Угрожавање јавног саобраћаја”. Његово возило је пребачено у Депозит возила МУП КС ради даљњих вјештачења, пише Дневни Аваз.

Полицијски службеници Управе полиције МУП Кантона Сарајево настављају рад на документовању овог кривичног дјела – рекли су из МУП КС.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 9m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 15m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 42m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 24m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 34m
    0