Трећа авиобомба пронађена на градилишту Бинга у Сарајеву

10.09.2019. 10:10
0
ИЗВОР: Srpska.info

На градилишту новог тржног центра у Сарајеву у близини зграде РТВ дома јутрос је пронађена трећа авио-бомба, коју су уочили грађевински радници.

Директор Федералне управе Цивилне заштите Фахрудин Солак изјавио је да се претпоставља да је ријеч о истој врсти бомбе као у претходна два случаја, тешкој око 500 килограма која потиче из Другог свјетског рата.

Услиједиће провјера упаљача бомбе и вјероватно његово деактивирање на мјесту проналаска, а потом транспортовање бомбе на безбједну локацију за уништавање.

Ово је трећи случај проналаска авио-бомбе на истој локацији протеклих дана, подсјећају федерални медији.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 23m
    0
  • Слани мафини
    15h 44m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 39m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 33m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 2m
    3