Трећа редовна сједница СО Источна Илиџа заказана за 2. април

25.03.2021. 17:00
0
ИЗВОР: Катера

Трећа редовна сједница Скупштине општине Источна Илиџа биће одржана у петак, 2. априла 2021. године у сали Скупштине града Источно Сарајево са почетком у 10:00 часова.

На дневном реду наредне сједнице СО Источна Илиџа 49 тачака дневног реда, а већина њих се односи на разрјешење и ново именовање вршилаца дужности општинских одјељења и чланова различитих комисија.

Такође, на дневном реду треће редовне сједнице СО Источна Илиџа разматраће се одлуке о именовању Савјета за израду регулационих планова и тачка о усвајању Нацрта измјена и допуна Урбанистичког плана дијела подручја општина Српско Ново Сарајево и Српска Илиџа "Саобраћај".

На дневном реду сједнице СО Источна Илиџа у петак ће се наћи и извјештаји о раду Дома здравља Источно Сарајево, Комуналне полиције за 2020. годину, Општинске борачке организације "Илиџански борац", Одбора за жалбе општине Источна Илиџа и извјештај о раду Омладинског савјета Источне Илиџе за 2020. годину.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице” Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 46m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 51m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 19m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 53m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    1h 58m
    0