Трикови за љепоту које мора знати свака жена

14.08.2019. 16:23
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Ако вам рајсфершлус одједном откаже послушност, једноставно га цијелом дужином премажите сапуном. Стилисти славних често употребљавају шминку на тјемену како би коса изгледала пуније. Постоји неколико трикова које можете употријебити како бисте у посебним приликама изгледали савршено.

Међу генијалним савјетима и триковима које издвајамо су рјешења која укључују кориштење лака за косу као статичког заштитног средства за лице или лијепљење брусног папира на дно ципела како би се спријечило клизање и пад.

Трагове дезодоранса скините спужвицом за шминку

Овај трик није резервисан само за црвени тепих и посебне прилике, можете га користити сваки дан. Спужвица коју обично користите за скидање шминке одлична је и за укланање бијелих трагова на одјећи, које најчешће прекасно угледамо. Иритантне трагове можете скинути и хулахопком замотаном у клупко.

Употријебите љепљиву траку за додатно подизање

Стилисткиња Џенет Мендел, која одијева и Ђиђи Хадид, каже како многе славне глумице стављају ову траку да би подигле груди. Одржава деколте природним, а груди су усправније и боље прилијепљене једна уз другу цијелу ноћ. Потражите љепљиву траку која нема тако јако љепило.

Заглављен рајсфершлус? Премажите га сапуном

Ако вам затварач одједном откаже послушност или ухвати шав, једноставно га цијелом дужином премажите сапуном. Исто вриједи и када не можете откопчати хаљину.

Брусни папир иде на потплате

Причврстите га двоструко љепљивом траком како се не бисте оклизнули и пали. Ово је сјајна идеја за оне који нису сигурни у свој ход на високим потпетицама.

Укротите летеће праменове балзамом за усне

Балзам за усне саставни је дио сваке вечерње торбице, па ће вам добро користити и када вам вјетар мало размрси косу и рашчупа вас. Користите га како бисте загладили несташне праменове косе који стрше.

Вјежбајте позе за фоткање

Поза може привући или одбити погледе у одређеном кроју хаљине, па прије него изађете провјежбајте их. Неке хаљине једноставно изгледају боље у одређеним позама од других.

Кад облачите хаљину, прекријте лице марамом

Док облаче мајицу, жене често покушавају шминку задржати нетакнутом и пазити да је не размажу по одјећи. То је посебно важно када носите нешто бијело, али и кад је деколте врло затворен или незгодно кројен. Искористите шал, али пазите једино да користите онај који вам неће бити жао ако се запрља.

Коментари 0
Повезане вијести
Даме из Републике Српске које мијењају свијет Даме из Републике Српске које мијењају свијет
Жене боље тумаче емотиконе у порукама Жене боље тумаче емотиконе у порукама
Зашто је теби теже него твојој чукунбаби? Зашто је теби теже него твојој чукунбаби?
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 6m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 20m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 59m
    5
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 27m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 15m
    0