Трудница теже повријеђена након напада пса луталице

22.04.2024. 15:07
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Трудница стара 22 године из Цазина, теже је повријеђена јучер када је на њу насрнуо пас луталица, а овај немили догађај десио се у насељу Вилењача.

Према доступним информацијама из полиције, напад се догодио када је несретна жена пролазила улицом у поменутом насељу, те ју је у том тренутку напао пас.

У страху, она је почела трчати, те се у паници саплела, пала и доживјела теже повреде, а након што јој је пружена прва помоћ у Дому здравља у Цазину, пребачена је у Кантоналну болницу на даље лијечење.

Овај инцидент је још једном упозорио на проблем паса луталица у овоме граду и потребу подузимања мјера како би се осигурала сигурност грађанима, посебно у насељеним подручјима.

Број паса на улицама овога града значајно се повећао последњих мјесеци, а у Цазину не постоји склониште за напуштене животиње гдје би се они евентуално могли смјестити.

Идентичне проблеме, када је ријеч о псима луталицама, дијеле и сви други градови и опћине на подручју Унско санског кантона, јер не постоји системско рјешење за напуштене животиње, а све мјере које се подузимају по том питању имају краткорочне ефекте.

Коментари 0
Повезане вијести
Мотоциклиста слетио са пута, преминуо на путу до болнице Мотоциклиста слетио са пута, преминуо на путу до болнице
Труднице из Гацка могу рефундирати трошкове за пренатални тест Труднице из Гацка могу рефундирати трошкове за пренатални тест
Фонд ће коначно рефундирати пренатални тест трудницама у Српској? Фонд ће коначно рефундирати пренатални тест трудницама у Српској?
Најчитаније
 • Ватрогасци из Источног Сарајева потресном поруком опростили се од младог колеге
  21h 27m
  0
 • Убијене двије особе, једна повријеђена
  9h 56m
  0
 • Др Владимир Радовић нови специјалиста гинекологије и акушерства у Болници „Србија“
  16h 27m
  6
 • Мостарка има рак који је метастазирао, а и супруг јој је тешко болестан: Помозимо јој у лијечењу
  20h 42m
  0
 • Путниче намјерниче, ако пролазиш кроз Улм сврати на српско војничко гробље
  10h 58m
  1