Трудница теже повријеђена након напада пса луталице

22.04.2024. 15:07
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Трудница стара 22 године из Цазина, теже је повријеђена јучер када је на њу насрнуо пас луталица, а овај немили догађај десио се у насељу Вилењача.

Према доступним информацијама из полиције, напад се догодио када је несретна жена пролазила улицом у поменутом насељу, те ју је у том тренутку напао пас.

У страху, она је почела трчати, те се у паници саплела, пала и доживјела теже повреде, а након што јој је пружена прва помоћ у Дому здравља у Цазину, пребачена је у Кантоналну болницу на даље лијечење.

Овај инцидент је још једном упозорио на проблем паса луталица у овоме граду и потребу подузимања мјера како би се осигурала сигурност грађанима, посебно у насељеним подручјима.

Број паса на улицама овога града значајно се повећао последњих мјесеци, а у Цазину не постоји склониште за напуштене животиње гдје би се они евентуално могли смјестити.

Идентичне проблеме, када је ријеч о псима луталицама, дијеле и сви други градови и опћине на подручју Унско санског кантона, јер не постоји системско рјешење за напуштене животиње, а све мјере које се подузимају по том питању имају краткорочне ефекте.

Коментари 0
Повезане вијести
Труднице из Гацка могу рефундирати трошкове за пренатални тест Труднице из Гацка могу рефундирати трошкове за пренатални тест
Фонд ће коначно рефундирати пренатални тест трудницама у Српској? Фонд ће коначно рефундирати пренатални тест трудницама у Српској?
У плану 8.300 бесплатних тестова за труднице У плану 8.300 бесплатних тестова за труднице
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    9h 26m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    8h 22m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    21h 51m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    8h 26m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    5h 19m
    0