У „B Pharm“ апотекама попуст уз сениорску картицу погодности

20.10.2021. 11:10
0
ИЗВОР: Катера

Сениорска картица погодности са којом пензионери на подручју општине Источно Сарајево могу користити попуст на асортиман производа и лијекова доступна је у апотекама „B Pharm“. Сви грађани Источног Сарајева који имају ову ,,сениорску картицу'' погодности у „B Pharm“ апотекама могу искористити попуст за подршку здрављу на сав асортиман.

Апотека „B Pharm“ налази се на адреси Стефана Немање бр. 1, Лукавица у кругу Дома здравља, а на располaгању је сваким радним даном од 7.00 до 21.00 часова, суботом од 8.00 до 21.00 часова и недјељом од 8.00 до 14.00 часова.

Са сениорском картицом погодности пензионери остварују  -10 % попуста у овој апотеци.

Ова апотека није само мјесто на коме можете добити тражени лијек, већ мјесто на којем можете са повјерењем изнијети своје здравствене проблеме, затражити савјет и добити адекватан одговор искусних фармацеута. 

У „B Pharm“, апотекама, очекују вас љубазни фармацеути који су доступни за савјете и консултације о вашим здравственим проблемима, стручне консултације, услуге бесплатног мјерење крвног притиска и све што је потребно када је у питању брига о здрављу.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Ново у Источном Сарајеву, ново на Тргу „Србија“ Ново у Источном Сарајеву, ново на Тргу „Србија“
Попуст 10% на цјелокупан асортиман „B Pharm“ апотека Попуст 10% на цјелокупан асортиман „B Pharm“ апотека
Ветеринарска апотека „Zooma“ - свим љубитељима и власницима животиња Ветеринарска апотека „Zooma“ - свим љубитељима и власницима животиња
Најчитаније
 • Ухапшено лице осумњичено за промет наркотицима у Источном Сарајеву
  11h 19m
  0
 • Дојаве о бомбама на више локација у Источном Сарајеву
  15h 31m
  0
 • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева због наношења тјелесних повреда
  14h 42m
  1
 • Крађа у Палама
  15h 45m
  0
 • Нестао Милош Граховац из Невесиња
  14h 46m
  0