U „B Pharm“ apotekama popust uz seniorsku karticu pogodnosti

20.10.2021. 11:10
0
IZVOR: Katera

Seniorska kartica pogodnosti sa kojom penzioneri na području opštine Istočno Sarajevo mogu koristiti popust na asortiman proizvoda i lijekova dostupna je u apotekama „B Pharm“. Svi građani Istočnog Sarajeva koji imaju ovu ,,seniorsku karticu'' pogodnosti u „B Pharm“ apotekama mogu iskoristiti popust za podršku zdravlju na sav asortiman.

Apoteka „B Pharm“ nalazi se na adresi Stefana Nemanje br. 1, Lukavica u krugu Doma zdravlja, a na raspolaganju je svakim radnim danom od 7.00 do 21.00 časova, subotom od 8.00 do 21.00 časova i nedjeljom od 8.00 do 14.00 časova.

Sa seniorskom karticom pogodnosti penzioneri ostvaruju  -10 % popusta u ovoj apoteci.

Ova apoteka nije samo mjesto na kome možete dobiti traženi lijek, već mjesto na kojem možete sa povjerenjem iznijeti svoje zdravstvene probleme, zatražiti savjet i dobiti adekvatan odgovor iskusnih farmaceuta. 

U „B Pharm“, apotekama, očekuju vas ljubazni farmaceuti koji su dostupni za savjete i konsultacije o vašim zdravstvenim problemima, stručne konsultacije, usluge besplatnog mjerenje krvnog pritiska i sve što je potrebno kada je u pitanju briga o zdravlju.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Novo u Istočnom Sarajevu, novo na Trgu „Srbija“ Novo u Istočnom Sarajevu, novo na Trgu „Srbija“
Popust 10% na cjelokupan asortiman „B Pharm“ apoteka Popust 10% na cjelokupan asortiman „B Pharm“ apoteka
Veterinarska apoteka „Zooma“ - svim ljubiteljima i vlasnicima životinja Veterinarska apoteka „Zooma“ - svim ljubiteljima i vlasnicima životinja
Najčitanije
 • Uhapšeno lice osumnjičeno za promet narkoticima u Istočnom Sarajevu
  10h 41m
  0
 • Dojave o bombama na više lokacija u Istočnom Sarajevu
  14h 53m
  0
 • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva zbog nanošenja tjelesnih povreda
  14h 4m
  1
 • Krađa u Palama
  15h 7m
  0
 • Nestao Miloš Grahovac iz Nevesinja
  14h 8m
  0