У Болници „Србија“ потписани уговори о суфинансирању специјализација и супспецијализација

03.12.2021. 13:07
1
ИЗВОР: Катера

У Болници "Србија" Источно Сарајево данас су потписани уговори о суфинансирању 10 специјализација и двије супспецијализације љекара из ове здравствене установе.

Специјализације и супспецијализације из кардиологије и дјечије ендокринологије, финансираће Болница, град Источно Сарајево, и општине Источна Илиџа, Источно Ново Сарајево, Пале и Трново.

Директор ове болнице Небојша Шешлија истакао је да је Болница „Србија“ стуб развоја града Источно Сарајево и опстанка становништва на овом подручју, те да је њен значај велики за читаву Сарајевско-романијску регију.

Болница "Србија" ће сада имати 26 специјализаната, пет супспецијализаната, а послије Клиничког центра Бањалука биће здравствена установа са највише расписаних специјализација и супспецијализација у протекле двије године.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Kojeovdenormalan 03.12.2021. 15:48
    Sve je to super,ali kada ćete uplatiti penziono za radnike i one koji su otišli u penziju?
Повезане вијести
У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Најчитаније
  • Мотоциклиста слетио са пута, преминуо на путу до болнице
    21h 6m
    0
  • Карлинг репрезентација БиХ заузела 7. мјесто на Европском првенству у Шкотској
    17h 24m
    7
  • Поднесен захтјев за заказивање ванредне сједнице Скупштине Џудо савеза Републике Српске
    21h 1m
    1
  • Невен Тушевљак трчи 120 километара, од Мркоњића до Острога
    23h 33m
    1
  • Невен Тушевљак у хуманитарној трци на стази Светог Василија
    19h 30m
    1