У поштанском сандучету суграђанину оставио писмо у којем вријеђа Србе

11.04.2023. 11:50
1
ИЗВОР: srna.rs

Полиција у Дервенти идентификовала је лице чији су иницијали Е.З. осумњичено да је предсједнику удружења проистеклог из Одбрамбено-отаџбинског рата чији су иницијали Д.К. упутило писмо са увредљивим и понижавајућим садржајем у којем га вријеђа по националној основи, српски народ и највише функционере Републике Српске.

Полиција је, на основу наредбе Основног суда Дервента, претресла кућу, помоћне објекате и покретне ствари које користи лице Е.З, а пронађени су и одузети компјутерска опрема, мобилни телефони и остали предмети који се доводе у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, саопштено је из Полицијске управе у Добоју.

По комплетирању и документовању предмета, против лица Е.З. Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о кривичном дјелу јавно изазивање и подстицање насиља и мржње.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    XY 11.04.2023. 18:18
    Mozda je neko od onih "heroja bojovnika" sto ga je milanovic neki dan odlikovao.Kako god potez ocajnika i gubitnika koji ne moze da se pomiri o postojanju i vjecnoj kategoriji zvanoj Republika Srpska.
Повезане вијести
Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
Пожар код Дервенте стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима Пожар код Дервенте стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
Велики пожар код Дервенте, ватра измиче контроли Велики пожар код Дервенте, ватра измиче контроли
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    43m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 52m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    21h 57m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 40m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    11h 54m
    0