U poštanskom sandučetu sugrađaninu ostavio pismo u kojem vrijeđa Srbe

11.04.2023. 11:50
1
IZVOR: srna.rs

Policija u Derventi identifikovala je lice čiji su inicijali E.Z. osumnjičeno da je predsjedniku udruženja proisteklog iz Odbrambeno-otadžbinskog rata čiji su inicijali D.K. uputilo pismo sa uvredljivim i ponižavajućim sadržajem u kojem ga vrijeđa po nacionalnoj osnovi, srpski narod i najviše funkcionere Republike Srpske.

Policija je, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa, pretresla kuću, pomoćne objekate i pokretne stvari koje koristi lice E.Z, a pronađeni su i oduzeti kompjuterska oprema, mobilni telefoni i ostali predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave u Doboju.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta, protiv lica E.Z. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o krivičnom djelu javno izazivanje i podsticanje nasilja i mržnje.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    XY 11.04.2023. 18:18
    Mozda je neko od onih "heroja bojovnika" sto ga je milanovic neki dan odlikovao.Kako god potez ocajnika i gubitnika koji ne moze da se pomiri o postojanju i vjecnoj kategoriji zvanoj Republika Srpska.
Povezane vijesti
Dan kada je za odbranu Srpske Ilidže i srpskog naroda živote dalo 12 Ilidžanaca Dan kada je za odbranu Srpske Ilidže i srpskog naroda živote dalo 12 Ilidžanaca
Požar kod Dervente stavljen pod kontrolu, vatrogasci uputili apel građanima Požar kod Dervente stavljen pod kontrolu, vatrogasci uputili apel građanima
Veliki požar kod Dervente, vatra izmiče kontroli Veliki požar kod Dervente, vatra izmiče kontroli
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    16h 3m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    7h 1m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    15h 27m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    13h 42m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    15h 21m
    0