У Сарајеву отворено прво кино за аутомобиле (ВИДЕО)

25.06.2020. 10:54
0
ИЗВОР: klix.ba

Прво кино за аутомобиле у Сарајеву "Drive-in Cinema" отворено је синоћ филмом "Скин" Гуиа Натива. Кино се налази на Мариндвору, а капацитет му је 80 аутомобила по пројекцији.

Слика

У овом кину, у наредних пет дана, сви посјетиоци моћи ће погледати врхунске филмове америчке и аустралијске продукције.

- Заиста ми је драго да има оволико заинтересираних суграђана, али и туриста. Мислим да је ово најприкладнији вид кина због пандемије и свега што се дешавало посљедњих мјесеци. Нама је ово прва ноћ, а судећи по њој вјерујем да ће све протећи у најбољем реду и да ће сви посјетиоци уживати у програму -  рекао је директор Омладинског филмског фестивала и организатор Drive-in Cinemа“ Кенан Мусић.

Кино ће бити отворено до 28. јуна, а филмови који ће бити приказани су "Скин", "Хотел Мумбај", "Капетан Филипс" (Captain Phillips), "Возач" (Baby Driver) и "American Made".

Све пројекције почињу у 21 час, а очекује се да сви посјетиоци на локацију отвореног кина дођу најкасније до 20:15 часова.

Слика

Како су организатори првог сарајевског кина за ауте раније најавили, прије почетка филма госте, који ће бити у својим возилима, забављаће ди-џеј, а у склопу кина моћи ће купити кокице, храну те пиће.


.

Коментари 0
Повезане вијести
Дојава о постављеној бомби у Средњој музичкој школи Дојава о постављеној бомби у Средњој музичкој школи
Два аутомобила горјела у Сарајеву Два аутомобила горјела у Сарајеву
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Најчитаније
  • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
    4h 12m
    5
  • Ухапшена лица због крађе у Источној Илиџи
    23h 23m
    0
  • Све здравствене користи кестена
    4h 2m
    0
  • Метеоролози објавили какво нас вријеме чека ове седмице
    16h 25m
    0
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    2h 3m
    0