У Сарајеву ухапшено осам особа

12.04.2023. 19:58
0
ИЗВОР: srna.rs

Сарајевска полиција је у оквиру акције "Овердоуз" ухапсила осам особа, од којих су двије жене, те извршила претресе на више локација на подручју Кантона Сарајево и пронашла оружје, дрогу и новац, саопштено је из МУП Кантона Сарајево.

Полицијски службеници овог кантона реализовали су ову акцију и извршили претресе у осам стамбених објеката, два угоститељска објекта, шест путничких моторних возила и два мотоцикла.

У претресима су пронађени новац, хероин, пиштољ са припадајућом муницијом, те други предмети који ће бити кориштени у кривичном поступку.

Сарајевска полиција је привремено одузела и шест аутомобила – “мерцедес”, “шкода”, “фијат”, “bmw” и два “фолксвагена”, те два мотоцикла “хонда” и “јамаха”.

Акција “Овердоуз” резултат је оперативног рада полицијских службеника који су вршили анализу података добијених дешифровањем комуникација путем “Скај” апликације међу осумњиченим особама, саопштено је из МУП Кантона Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 14m
    0
  • Слани мафини
    13h 35m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 30m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 24m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    7h 53m
    0