У Сокоцу базар за помоћ Терзићима из Мокрог и Милици из Кнежине

05.02.2024. 12:02
1
ИЗВОР: srna.rs

Савјет ученика Средњошколског центра "Василије Острошки" Соколац одржаће у суботу, 10. фебруара, хуманитарни базар "Заједно можемо све" за помоћ породици Терзић из Мокрог и дјевојчици Милици Јовановић из Кнежине.

Савјет ученика Средњошколског центра "Василије Острошки" позива суграђане да посјетом хуманитарног базара и куповином једне од услуга које понуде - помогну овим породицама.

Коодринатор-професор Ања Крсмановић рекла је Срни да је жељела да развије свијет код ученика да је лијепо чинити нешто за опште добро и помоћи људима у невољи.

Према њеним ријечима, Савјет ученика је у ову активност позвао и своје професоре, који су донирали новац потребан за материјал за организовање базара, а припреме су у пуном јеку.

Слика

Хуманитарни базар "Заједно можемо све" биће организован у холу и у кабинетима на првом спрату Средњошколског центра од 11.00 до 13.00 часова.

Крсмановићева је нагласила да ће у холу школе наступати талентовани ученици као улични свирачи, један од кабинета ће бити кутак за уљепшавање, други као кутак за игрице, а трећи ће бити кутак са слаткишима које ће ученици сами припремати за посјетиоце.

У једној од просторија планиран је кутак за умјетност, гдје ће заинтересовани моћи да купе књиге, умјетничке слике, цртеже и ликовне радова, а у сусједној ће бити омогућен избор и куповина пјесме путем одштампаног QR кода.

У пожару који је букнуо у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром код Пала 15. јануара смртно је страдала осмогодишња дјевојчица и њена тридесеттрогодишња мајка, а изгорјели су приземље и спрат куће.

Милица Јовановић је ученик у Основној школи на Сокоцу, а недавно је тешко повријеђена у саобраћајној незгоди.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Nana 05.02.2024. 16:30
    Zasto na sajtu opstine Sokolac nema nista o ovome?Bitno je da ima samo ono sto nacelniku odgovara,kritika snsd-a i pisanje hvalospjeva o njemu
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    10h 28m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 59m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    10h 42m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    10h 34m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    2h 49m
    0