У Средњошколском центру „Пале“ планиран упис 168 ученика

13.06.2022. 17:47
0
ИЗВОР: srna.rs

У Средњошколском центру /СШЦ/ "Пале" моћи ће се уписати 168 ђака, а данас је почео упис за одличне ученике са 60 и више бодова на основу успјеха и оцјена из предмета значајних за струку у осмом и деветом разреду.

У наредном уписном року који почиње идуће седмице уписују се ученици који конкуришу за четверогодишње и трогодишње школе и ђаци који имају мање од 60 конкурсних бодова, наводе из ове образовне установе.

Планиран је упис по 24 ученика у Гимназији - за општи те за друштвено-језички смјер, као и за струку геодезија и грађевинарство у рачунарско-информатички, те архитектонски техничар.

У први разред за угоститељство и туризам - смјерови туристички техничар и кулинарски техничар по 24 ученика, док за занимање трећег степена смјерови кувар и конобар могу да приме по 12 ученика.

Из Средњошколског центра "Пале" обавјештавају да ће у сриједу, 15. јуна у школи организовати пријем за ученика генерације, вуковце и најбоље ученике школске 2021/22. године у 15 часова.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Позив родитељима за упис ученика у први разред ОШ „Петар Петровић Његош“ Позив родитељима за упис ученика у први разред ОШ „Петар Петровић Његош“
Факултети срезали уписне квоте Факултети срезали уписне квоте
У Калиновику уписана четири првачића У Калиновику уписана четири првачића
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 47m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    13h 17m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    12h 58m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    21h 40m
    0
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    1h 44m
    0