У уторак подјела пакета сјеменског материјала

13.04.2023. 15:20
0
ИЗВОР: srna.rs

Представници Аграрног фонда Источно Сарајево уручиће у уторак, 18. априла, пакете сјеменског материјала пољопривредним произвођачима из општина Пале, Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

Подјела сјеменских пакета почеће у 9.00 часова на паркингу поред кафе-пицерије "ВБЦ" на Палама, те код објекта "Зеленара" у Улици Дечанској у Источном Новом Сарајеву у 11.00 часова за пољопривреднике из општина Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, најављено је из Градске управе.

Представници Аграрног фонда подијелиће наредне седмице и пакете помоћи индивидуалним пољопривредним произвођачима у општинама Соколац, Источни Стари Град и Трново.

Програмом подршке обухваћени су индивидуални пољопривредни произвођачи из свих шест градских општина који се баве узгојем поврћа, а помоћ у сјеменском материјалу добили су учесници јавног позива који је Аграрни фонд Источно Сарајево расписао у марту.

Коментари 0
Повезане вијести
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Општина Источна Илиџа подијелила 940 сјеменских пакета (ФОТО) Општина Источна Илиџа подијелила 940 сјеменских пакета (ФОТО)
Данас подјела сјеменских пакета у Источној Илиџи Данас подјела сјеменских пакета у Источној Илиџи
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 6m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 50m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 3m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    18h 17m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 9m
    0