Убица Емире Маслан смјештен иза решетака

16.11.2023. 17:31
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Кантонални суд у Сарајеву одредио је једномјесечни притвор Анелу Бећировићу због убиства Емире Маслан.

Бећировић је усмртио бившу партнерицу пред четверогодишњим ђететом те затим пријетио самоубиством.

- У питању је особа која је раније починила ђело насиља у породици и која је имала забрану приласка. Кривично ђело је почињено ватреним оружјем које је осумњичени након почињења ђела однио са собом. Довео је у опасност и својеБећировић је усмртио бившу партнерицу пред четверогодишњим ђететом те затим пријетио самоубиством.

- У питању је особа која је раније починила ђело насиља у породици и која је имала забрану приласка. Кривично ђело је почињено ватреним оружјем које је осумњичени након почињења ђела однио са собом. Довео је у опасност и своје малољетно дијете тако што је пред њим пријетио да ће се убити – рекла је тужитељица на рочишту.

Адвокат Омар Мехмедбашић је након рочишта казао да је признањем и предајом пиштоља - пресуда већ написана, само је питање колико ће Анел Бећировић добити година затвора.

Овај трагични догађај долази након што је Бећировић у априлу био осуђен на три мјесеца затвора због насиља у породици, управо над Емиром Маслан. Тада су му изречене и мјере забране контактирања с њом. Такођер, против њега се води судски процес због посједовања наркотика.

Бећировић, након што је усмртио Емиру, је побјегао у свој стан у Храсном, гдје се забарикадирао заједно са њиховим четверогодишњим сином.

- Специјална полиција опколила је стан и преговарала с њим како би се предао и осигурала сигурност дјетета. Дијете је на крају предато социјалној служби. малољетно дијете тако што је пред њим пријетио да ће се убити - рекла је тужитељица на рочишту.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
Малољетница осумњичена за саучесништво изашла из притвора Малољетница осумњичена за саучесништво изашла из притвора
Миљевина: Муж убио супругу, па себе Миљевина: Муж убио супругу, па себе
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 17m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 50m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 16m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 29m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 58m
    4