Убијен Србин у Шведској: Упуцан у главу пред женом и дјететом

22.08.2019. 08:37
0
ИЗВОР: Kurir.rs/zaramis.se

У Шведској је убијен Београђанин Саша Тодоровић (55) звани Трта.

Он је ликвидиран у понедјељак увече у Стокхолму испред једног бутика.

Како јављају шведски медији Тодоровић је упуцан у главу и то пред женом и дјететом. Убице су га сачекале када је из продавнице кренуо ка кући и запуцали. Тодоровић је на лицу мјеста остао мртав.

Полиција је привела тројицу осумњичених за Тодоровићеву ликвидацију. Двојица су старости око 20 година, а трећи има око тридесет година и од раније је познат полицији. Он је издржавао затворску казну због пљачке и трговине дрогом.

И жртва је добро позната шведској полицији пишу тамошњи медији. Тодоровић је у Шведској одговарао за десетак кривичних дијела. Он се нашао иза решетака 2015. године због посједовања револвера, а приликом претреса стана пронађено је још оружја. Осуђен је због кршења закона о оружју и због дроге.

Његово име се повезивало претходних година као кључно у неколико опсежних истрага о шверцу дроге. Против њега је била поднесена пријава док је био у бјекству 2002. а након што је нађен амфетамин  у вриједности 65 милона шведских круна.

Тодоровићеви саучесници су осуђени на 10 година затвора, а против њега је обустављен поступак 2012. године. Посљедњих година бавио се угоститељством и радио дистрибуцију поврћа заједно са једним од најпознатијих пљачкаша у Шведској. Шведска штампа пише да ликвидација Тодоровића има везе са злочинима, пљачкама и убиствима већег броја злочинаца.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    23h 26m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    1h 48m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    19h 53m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    22h 41m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    16h 2m
    0