Ученици који су измакли професорки столицу кажњени јединицом из владања и укором

10.03.2023. 08:33
0
ИЗВОР: srna.rs

Ученици који су професорки енглеског у трстеничкој Техничкој школи измакли столицу, снимили то и објавили на друштвеним мрежама кажњени су одлуком Наставничког већа – јединицама из владања и укором.

У протеклом периоду кроз појачан васпитно-педагошки рад, према сазнањима РТС-а, чланови Тима за борбу против насиља оцијенили су да су се двојица ученика, који су наставили да похађају школу послије инцидента, поправили и на основу тога дали приједлог који је усвојен.

Инцидент се догодио 9. новембра прошле године након чега се један од тројице виновника одмах исписао из школе, а друга двојица су након одлуке да се избаце из школе због физичког, психичког и дигиталног насиља, уложили жалбу и крајем децембра враћени на наставу.

Професорка се послије вишемјесечног боловања вратила на посао у исту школу. После свега, упутила је молбу надлежнима за премјештај у другу школу.

У међувремену је и директор школе поднио оставку.

Коментари 0
Повезане вијести
Група родитеља тражи да се одмах обустави настава у школи "Владислав Рибникар" Група родитеља тражи да се одмах обустави настава у школи "Владислав Рибникар"
Ученици “Рибникара” поново у клупама, учионица у којој се догодио масакр затворена Ученици “Рибникара” поново у клупама, учионица у којој се догодио масакр затворена
Сутра историјски час за основце на "Новом Зејтинлику" на Сокоцу Сутра историјски час за основце на "Новом Зејтинлику" на Сокоцу
Најчитаније
 • Полиција објавила детаље несреће у којој је погинуо отац шесторо дјеце (ВИДЕО)
  12h 28m
  0
 • Алекса Вукадин ученик генерације Средњошколског центра „Пале“
  14h 47m
  5
 • Утопила се два тинејџера
  2h 59m
  0
 • Прекид електричне енергије у Палама
  15h 46m
  0
 • Прича о једној Дуњи (ФОТО)
  9h 25m
  0