Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци

18.03.2024. 17:32
0
ИЗВОР: katera.news

Такмичење „РЕXИТ - рециклирај и буди хит“ за ученике средњих школа из БиХ одржано је данас у Бањалуци у организацији Технолошког факултета Бања Лука.

На такмичењу су учествовали и ученици III-3 разреда Средње школе „28. јуни“ Аница Зечевић, Никола Попадић и Марко Мијовић који су са пројектом „Наша борба, наша Српска“, уз подршку ментора Ане Савић и Едине Омербашић Мачкић, однијели побједу у конкуренцији од 23 екипе из цијеле БиХ.

- Захвалницу за учешће и одличну презентацију су добиле и екипе I-1 разреда са ментором, професорицом Јеленом Кењић и II-1 са менторима, професорима  Жељком Видић и Предрагом Благојевићем – саопштили су из Средње школе „28. јуни“, те честитали ученицима на постигнутим резултатима и на труду и раду да себе, своју школу и град представе на најбољи могући начин.

Слика

Фото: Фејсбук/Средња школа „28. јуни“

Коментари 0
Повезане вијести
Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“ Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
Повјерење, брижност и љубав за добробит дјетета – порука послата са предавања у СШ „28. јуни“ (ФОТО) Повјерење, брижност и љубав за добробит дјетета – порука послата са предавања у СШ „28. ју...
Омладина и подмладак из Источне Илиџе најбољи у пружању прве помоћи Омладина и подмладак из Источне Илиџе најбољи у пружању прве помоћи
Најчитаније
 • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
  13h 46m
  0
 • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
  18h 8m
  4
 • Награђени побједници конкурса поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде
  18h 33m
  0
 • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
  16h 23m
  1
 • Када радник има право на скраћено радно вријеме?
  23h 54m
  0