Ученици Средње школе „28. јуни“ побједници такмичења „РЕХИТ“ у Бањалуци

18.03.2024. 17:32
0
ИЗВОР: katera.news

Такмичење „РЕXИТ - рециклирај и буди хит“ за ученике средњих школа из БиХ одржано је данас у Бањалуци у организацији Технолошког факултета Бања Лука.

На такмичењу су учествовали и ученици III-3 разреда Средње школе „28. јуни“ Аница Зечевић, Никола Попадић и Марко Мијовић који су са пројектом „Наша борба, наша Српска“, уз подршку ментора Ане Савић и Едине Омербашић Мачкић, однијели побједу у конкуренцији од 23 екипе из цијеле БиХ.

- Захвалницу за учешће и одличну презентацију су добиле и екипе I-1 разреда са ментором, професорицом Јеленом Кењић и II-1 са менторима, професорима  Жељком Видић и Предрагом Благојевићем – саопштили су из Средње школе „28. јуни“, те честитали ученицима на постигнутим резултатима и на труду и раду да себе, своју школу и град представе на најбољи могући начин.

Слика

Фото: Фејсбук/Средња школа „28. јуни“

Коментари 0
Повезане вијести
Одржано друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница (ФОТО) Одржано друштвено такмичење у лову рибе на пловак на језеру Лађеница (ФОТО)
Ученици ОШ „Србија“ трећи на републичком такмичењу „Дјеца у саобраћају 2024“ Ученици ОШ „Србија“ трећи на републичком такмичењу „Дјеца у саобраћају 2024“
На хуманитарним турнирима прикупљено 2.290 КМ за Милоша На хуманитарним турнирима прикупљено 2.290 КМ за Милоша
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 5m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 4m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 40m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 1m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 44m
    9