Ухапшен још један Србин на Косову и Метохији

23.06.2023. 11:21
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Полиција самопроглашеног Косова ухапсила је још једног Србина, због наводног учешћа у организовању прошлогодишњих барикада на сјеверу Косова и Метохије.

Специјалне јединице тзв. косовске полиције привеле су српског младића Н. О. који ради у локалном комуналном предузећу, преноси Спутњик.

Хапшење се догодило у близини аутобуске станице, кад су специјалци тзв. косовске полиције у оклопним возилима опколили и затим привели Н.О.

За сада није познат разлог његовог хапшења.

Од доласка албанских градоначелника у општине на сјеверу Косова, ухапшено је до сада осморо Срба, а мјештани Грачанице и Ранилуга јуче су протестовали због хапшења Драгише Миловановића.

Протести испред општинских зграда у Лепосавићу, Звечану и Зубин Потоку ушли су у 26. дан како би исказали своје незадовољство због присуства тзв. косовских специјалаца, наметања нелегитимних албанских градоначелника и неоснованих хапшења сународника која су се догодила у протеклим недјељама.

Превозници са српским таблицама и даље чекају на административним прелазима.

Приштина је дозволила улаз онима који превозе страну робу без обзира на таблице, док роба из централне Србије и даље не може у покрајину.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане
Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство
У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 12m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 11m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 47m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 8m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 51m
    9