Ухапшен осумњичени за паљење аутомобила полицијског службеника у Рудом

07.10.2023. 19:43
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Полицијске управе Фоча ухапсили су данас мушкарца чији су иницијали Б.Д. из Рудог због сумње да је учествовао у паљењу аутомобила полицијског службеника из овог мјеста, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

У саопштењу се подсјећа да је Полицијској станици Рудо 6. марта пријављено да су НН лице или више њих у мјесту Пребидоли у овој општини паљењем аутомобила "фолксваген А4" у власништву полицијског службеника ове станице извршили кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Захваљујући континуираном оперативном раду, припадници Полицијске управе Фоча идентификовали су извршиоце, од којих су двојица малољетници, наводи се у саопштењу.

По наредби Основног суда Вишеград и под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у четвртак, 5. октобра, извршен је претрес куће и помоћних просторија које користи малољетни извршилац, а данас је извршен претрес куће лица Б.Д. из Рудог.

У току је криминалистичка обрада Б.Д, а након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављена допуна извјештаја о почињеном кривичном дјелу против три лица.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани! Активан хуманитарни број 1412 за малог Вукашина – Будимо хумани!
Ухапшен мушкарац који је држао и злостављао два вука и 67 паса Ухапшен мушкарац који је држао и злостављао два вука и 67 паса
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    1h 33m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    19h 55m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    21h 10m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    17h 3m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    20h 9m
    1