Ухапшен осумњичени за убиство у Студентском центру у Сарајеву

21.02.2020. 09:25
0
ИЗВОР: Srpska.info

На подручју илиџанског насеља Бутмир ухапшен је С. Т., осумњичен за јучерашње убиство у Студентском центру Неџарићи, у Сарајеву.

– Он је смјештен у просторије за задржавање особа лишених слободе те ће након криминалистичке обраде у току дана бити предат у надлежност Тужилаштва КС – изјавио је за Avaz портпарол МУП Кантона Сарајево Мирза Хаџиабдић.

Сарајевској полицији јуче је у 11.35 пријављено да је у згради Студентског центра, дошло до сукоба након чега је једна особа убијена.

Жртва убиства је руководилац смјештаја у Студентском дому Неџарићи у Сарајеву Алмир Шкријељ. Њега је, усмртио Сејо Тахировић, који је, такође, запослен у Дому.

Злочин се догодио у ходнику, након краће свађе. Тахировић је потегнуо, највјероватније, кухињски нож којим је нанио Шкријељу више убодних рана у трбух и леђа. Свему је свједочила и једна жена којој је због шока помоћ пружила екипа Хитне медицинске помоћи Кантона Сарајево, те је превезена у болницу.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    22h 30m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    52m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 57m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 45m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 6m
    0