Уз овај трик пудер на вашем лицу изгледаће баш природно

01.07.2020. 19:57
0
ИЗВОР: Cosmopolitan

Колико год да бирали - некад се чини да пудер на вашем лицу изгледа попут маске! Ако сте изабрали праву нијансу, онда би требало да слиједите упутства која слиједе.

Да ли сте од оних жена које стално купују различите пудере, а никако да пронађу онај који дјелује природно на кожи? Знамо, нисте једини.

Једноставан трик који гарантује природан изглед пудера на лицу крије се у, ни мање ни више - уљу. Наиме, све што треба да урадите је да приликом наношења пудера у њега додате капљицу уља.

Маке-уп стручњаци препоручују бадемово или уље јојобе, али истичу и да нећете погријешити ако одаберете и било које друго бјути уље, по свом укусу.

Када уље додате пудеру он мијења текстуру и постаје глаткији, па га је лакше нанијети и размазати га по лицу, што значи и да ће вам требати мања количина, а резултат ће бити беспријекоран и блистав тен који изгледа потпуно природно као да уопште немате пудер.

Коментари 0
Повезане вијести
Ово је најотровнија биљка на свијету, а њено уље сви користе Ово је најотровнија биљка на свијету, а њено уље сви користе
Приштина забранила продају српског уља Приштина забранила продају српског уља
У набавку преко Дрине У набавку преко Дрине
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 17m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 31m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    19h 38m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 26m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 53m
    0