Велике гужве на улазу у БиХ из Црне Горе

16.08.2020. 19:04
2
ИЗВОР: srpskainfo

Неколико стотина држављана БиХ који су данас кренули кућама са љетовања у Црној Гори морали су три часа чекати како би прошли преко Граничног прелаза Ситница.

- Када смо улазили у Црну Гору морали смо чекати, јер су прегледали серолошке тестове на Ковид-19, али нико није очекивао да ће се иста, можда чак и гора ситуација догодити и у повратку – изјавила је Бањалучанка која је са пријатељицама била на седмодневном одмору у Будви.

У неколико наврата могло је доћи и до обрачуна због нестрпљивих грађана који су покушали претећи непрегледну колону возила, али на срећу то се није догодило.

За неке, а посебно оне који су упућени у спорт и то пливачки, вишечасовно чекање се исплатило, па су се могли фотографисати са пливачем Велимиром Стјепановићем који је такође стрпљиво чекао да уђе у БиХ са члановима породице. 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Ko te šiša 18.08.2020. 12:17
    Uvjek su takvi i bili, kolone i guzve. A sto se ostalog tice, dace bog po rebrima-a i nece mu biti prvi put da "petlja" oko rebara;)
  • Generic placeholder image
    Www 17.08.2020. 22:05
    Mi smo juče čekali isto 2,5 sati, a naš drug izjutra istog dana od 11 do15i 15min,strasno koliko su Crnogorci spori i bezvoljni.Mi smo udaljeni od granice 220 m i trebalo nam je toliko, za ne povjerovati.
Повезане вијести
Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад? Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
Расте број пријављених случајева насиља на интернету Расте број пријављених случајева насиља на интернету
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    2h 55m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    13h 13m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    13h 19m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    13h 17m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    12h 8m
    0