Velike gužve na ulazu u BiH iz Crne Gore

16.08.2020. 19:04
2
IZVOR: srpskainfo

Nekoliko stotina državljana BiH koji su danas krenuli kućama sa ljetovanja u Crnoj Gori morali su tri časa čekati kako bi prošli preko Graničnog prelaza Sitnica.

- Kada smo ulazili u Crnu Goru morali smo čekati, jer su pregledali serološke testove na Kovid-19, ali niko nije očekivao da će se ista, možda čak i gora situacija dogoditi i u povratku – izjavila je Banjalučanka koja je sa prijateljicama bila na sedmodnevnom odmoru u Budvi.

U nekoliko navrata moglo je doći i do obračuna zbog nestrpljivih građana koji su pokušali preteći nepreglednu kolonu vozila, ali na sreću to se nije dogodilo.

Za neke, a posebno one koji su upućeni u sport i to plivački, višečasovno čekanje se isplatilo, pa su se mogli fotografisati sa plivačem Velimirom Stjepanovićem koji je takođe strpljivo čekao da uđe u BiH sa članovima porodice. 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Ko te šiša 18.08.2020. 12:17
    Uvjek su takvi i bili, kolone i guzve. A sto se ostalog tice, dace bog po rebrima-a i nece mu biti prvi put da "petlja" oko rebara;)
  • Generic placeholder image
    Www 17.08.2020. 22:05
    Mi smo juče čekali isto 2,5 sati, a naš drug izjutra istog dana od 11 do15i 15min,strasno koliko su Crnogorci spori i bezvoljni.Mi smo udaljeni od granice 220 m i trebalo nam je toliko, za ne povjerovati.
Povezane vijesti
Uhapšen srednjoškolac u Sarajevu zbog lažnih dojava o bombama Uhapšen srednjoškolac u Sarajevu zbog lažnih dojava o bombama
U utorak o povratu PDV-a za kupovinu prve stambene jedinice U utorak o povratu PDV-a za kupovinu prve stambene jedinice
Inflacija nikada ne spava Inflacija nikada ne spava
Najčitanije
  • Konkurs za popunu upražnjenog radnog mjesta u JU Srednjoškolskom centru „Pale"
    6h 2m
    0
  • Albanac koji je zadužio Srbe
    9h 7m
    6
  • Konkurs za prijem radnika na upražnjena radna mjesta u JU Srednjoškolski centar „Istočna Ilidža"
    5h 42m
    0
  • Svaki je korak muka: „U školi me zadirkuju, kažu kupi nogu na kiosku!” (VIDEO/FOTO)
    5h 10m
    0
  • Otac ubio sina pa sebe
    3h 15m
    0