Вуковић: Позив грађанима Источног Сарајева да гласају на изборима у Србији(ВИДЕО)

18.05.2020. 20:47
2
ИЗВОР: Катера/ОСМ

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић позвао је грађане Источног Сарајева који имају двојно држављанство и испуњавају потребне услове да остваре своје бирачко право и гласају на изборима у Србији.

Вуковић је позвао и остале грађане Републике Српске који, осим држављанства БиХ, имају држављанство Србије, да изађу на гласачка мјеста и дају свој глас неком од кандидата за Скупштину Републике Србије и кандидатима у локалним самоуправама.

-Не треба подсјећати колико су значајни наши односи са Србијом и специјалне, паралелне везе које имамо. Морам да подсјетим наше грађане да Хрвати из западне Херцеговине својим гласом у значајној мјери утичу и на исход гласања у Хрватској- истакао је Вуковић.

-Мислим да би то требало да постане пракса грађана Републике Српске, а о свему што је потребно за остваривање бирачког права могу да се информишу у Амбасади Србије у Сарајеву, али и конзулатима- нагласио је Вуковић.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    L. D. 20.05.2020. 19:44
    Ni u Srbiji narod nece na glasanje, jer su uvijek namjestena?! A ko je ovaj, jel' njegova produžena ruka? Sta je, sad mu trebaju Srbi iz BiH da izvede lazno glasanje i pobjedu, ha 😂 nece ga vise niko, ni crna zemlja,nosio ga djavo tamo gdje pripada!
  • Generic placeholder image
    NiKo 18.05.2020. 23:37
    Šta vam Vučić uradi. Strašno
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    7h 56m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 40m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    22h 53m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 7m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    23h 59m
    0