За све љубитеље природе и бициклизма 29. јуна у Сокоцу брдска вожња

26.06.2024. 14:35
0
ИЗВОР: infocentar.ba

Четврта по реду брдска бициклистичка вожња „Романија зове“ окупиће преко 150 учесника, које чека стажа дужине 45 километара.

Вожња ће се, према ријечима једног од организатора Бана Биљића, одржати 29. јуна од 10 часова у Сокоцу и биће једна од највећих по броју учесника до сада.

- Догађај „Романија зове“ је познат по одличним стазама и гостопримству па смо до ових година имали велики број учесника. Ове године се надамо највећем броју до сада. Дужина стазе је 45 километара и прилагођена је људима који су физички активни или се баве брдским бициклизмом, никако није за почетнике. Возиће се преко Талина, Ћаварина, Озерковића, Новосеоца, Дикаља, Вражића, Пуховца све до спортске дворане Соколац одакле је и стартна линија - рекао је он.

Он је истакао за "Инфо центар" да ове године имају ту част да угосте учеснике Чикер МТБ маратона „Бициклом по Србији и Републици Српској“ који ће заједно са учесницима „Романија Зове“ да возе један дио етапе и затим се одвајају ка Палама.

- Такође, позивам и наше најмлађе суграђане да се провозају са учесницима од Спорстке дворане, низ улицу Цара Лазара, па назад преко стадиона уз пратњу чланова Друштва љубитеља бициклизма „Романија сајклинг“ и припадника Полицијске станице Соколац – рекао је Биљић.

 

Организатор ове спортске манифестације је Друштво љубитеља бициклизма „Романија сајклинг“, које овим скупом жели да промовише бициклизам као активан стил живота који доноси бројне предности.

Коментари 0
Повезане вијести
Најмлађи Сокочани у бициклистичкој вожњи Најмлађи Сокочани у бициклистичкој вожњи
Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац Милован Бјелица кандидат СДС-а за начелника општине Соколац
Прикупљено 48 доза крви у Сокоцу Прикупљено 48 доза крви у Сокоцу
Најчитаније
  • Говор владике Николаја на Видовдан 1916. године
    22h 13m
    1
  • Константин Симић нови предсједник конференције беба у Источној Илиџи (ФОТО)
    16h 2m
    0
  • Промовисан 41 дипломирани инжењер и четири мастера електротехнике (ФОТО)
    22h 23m
    0
  • Годишњица рођења Петра Кочића
    2h 45m
    0
  • Дјевојчицу убио гром на плажи на Халкидикију
    15h 31m
    0