Запаљена зграда у Сарајеву

16.04.2022. 12:15
0
ИЗВОР: srna.rs

У сарајевској општини Нови град дошло је до пожара у стамбеној згради који је причинио материјалну штету, а медицинска помоћ на УКЦ Сарајево пружена је за два лица.

МУП Кантона Сарајево саопштио је да је јуче око 3.53 часов у Улици Алибега-Фирдуза 12, дошло је до пожара у подрумским просторијама стамбене зграде, а пожар је локализован у 4.50 часова.

На Клинику ургентне медицине /КУМ/ УКЦ Сарајево превезена су лица чији су иницијали К.Е. и П.А. која су након указане љекарске помоћи задржане на даљем посматрању.

У 13.00 часова, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело изазивања опште опасности, полиција је ухапсила Сарајлију чији су иницијали Х.С. /49/ који је након извршене криминалистиче обраде превезен на КУМ УКЦ, гдје је на клиници Неуропсихијатрије задржан на даљем лијечењу.

У току протеклог дана МУП-а Кантона Сарајево, предузимајући редовне мјере контроле саобраћаја, поднијели су 18 захтјева за покретање прекршајног поступка, уручили су 471 прекршајна налога, а за лакше прекршаје упозорили су два возача.

Коментари 0
Повезане вијести
Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца
Ухапшен мушкарац, заплијењено више од килограм дроге Ухапшен мушкарац, заплијењено више од килограм дроге
У судару учествовала четири возила, заустављен саобраћај У судару учествовала четири возила, заустављен саобраћај
Најчитаније
  • Мајор Милан Тепић и Стојадин Мирковић - војници до посљедњег даха
    13m
    0
  • Сјећање на погинуле и умрле борце Српске гарде Илиџа
    22h 38m
    0
  • Заплијењено више од пет килограма дроге, ухапшена два мушкарца
    19h 10m
    0
  • Стручњаци упозоравају: Паркиран аутомобил није пожељно оставити у брзини
    11h 41m
    0
  • Откривена спомен-плоча поводом 30 година од оснивања ратне болнице
    13h 31m
    3