Запослени на пумпи гдје је ликвидиран вођа навијача у шоку

02.11.2019. 17:25
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Брутално убиство једног од вођа навијача Партизана, Љубомира Марковића Киће, престравило је запослене у оближњим објектима. Пуцњава се догодила у близини бензинске пумпе, као и балона за фудбал, а недалеко одатле је и двориште школе у којем су били ђаци.

На мјесту злочина јутрос су остављене руже.

У тренутку када су одјекнули пуцњи, на бензинској пумпи је била само једна радница.

– Колегиница је била престрављена. Пуцњава ју је затекла у магацину, од страха се сакрила иза рафа и легла на под – причају запослени на пумпи које су репортери Новости затекли.

На око 50 метара од места злочина је и Осма београдска гимназија, у чијем дворишту је било пуно ђака. Тијело је нађено између школе и балона за рекреативни фудбал. Дјеце је било и у балону, јер у току био тренинг.

Марковић је, наводно, непосредно прије ликвидације, исрчао из балона.

– Било је језиво. Познајем Кићу, нисмо били блиски, али смо се увијек јављали један другоме. Страшно је што се злочин догодио у том тренутку док су дјеца имала тренинг – испричала је радница балона.

Марковић је прије убиства био у балону у Улици Грчића Миленка, гдје је играо фудбал. Убица је, из засједе, сасуо неколико метака у њега.

Сигурносне камере са неколико оближњих објеката снимиле су убицу, а полицијска потрага за осумњиченим је у току. Више камера снима ово мјесто, па је сигурно да је нека забиљежила убицу.

Убијени Марковић јавности је постао познат 2009. године, након што је био осумњичен за убиство Бриса Татона. Прво је био осуђен на 30 година затвора за то дјело, казна му је смањена на 15 година, али је одлежао девет. На слободу је изашао током 2017. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    16h 36m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    18h 55m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    19h 22m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    22h 2m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    14h 43m
    0