Заражена три лица која су стигла из Стокхолма

17.04.2020. 22:24
1
ИЗВОР: СРНА

На вирус корона позитивна су три лица која су допутовала у БиХ из Стокхолма, изјавио је данас директор Федералне управе за инспекцијске послове Анис Ајдиновић.

- Двоје наших грађана који су током претходна три дана ушли у БиХ и били благовремено задржани на граничном прелазу Изачић и потом упућени у карантинске просторе у Унско-санском кантону, такође су позитивни на вирус корона, као, нажалост, и једно лице које је задржано у шатроском простору на граничном прелазу Осоје - истакао је Ајдиновић.

Он је током редовног обраћања федералних званичника у вези са епидемијом вируса корона рекао да је у шаторе и карантинске просторе до сада упућено 417 лица.

- Данас имамо 19.332 лица којима су истекле мјере изолације и ако нису мијењали клиничку слику, можемо рећи да се за њих мјере више не односе - закључио је Ајдиновић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 18.04.2020. 09:02
    Sa kojim su prevozom stigli iz stokolma kad je sve zatvoren
Повезане вијести
У августу цијене више за 0,5 одсто, годишња инфлација 1,3 одсто У августу цијене више за 0,5 одсто, годишња инфлација 1,3 одсто
Управа за индиректно опорезивање БиХ за најам возила даје 5,9 милиона КМ Управа за индиректно опорезивање БиХ за најам возила даје 5,9 милиона КМ
Јединицама за службене полицијске псе уручена опрема Јединицама за службене полицијске псе уручена опрема
Најчитаније
  • Изгорио аутомобил у Источном Сарајеву (ФОТО)
    14h 45m
    0
  • Сјећање на доктора и планинара Јова Елчића (ФОТО)
    6h 34m
    1
  • Једномјесечни притвор мушкарцу због мучења пса
    14h 58m
    7
  • Кнез Милош - ослободилац и аутократа
    19h 11m
    0
  • Ухапшен мушкарац, заплијењено више од килограм дроге
    17h 6m
    0