Zaražena tri lica koja su stigla iz Stokholma

17.04.2020. 22:24
1
IZVOR: SRNA

Na virus korona pozitivna su tri lica koja su doputovala u BiH iz Stokholma, izjavio je danas direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović.

- Dvoje naših građana koji su tokom prethodna tri dana ušli u BiH i bili blagovremeno zadržani na graničnom prelazu Izačić i potom upućeni u karantinske prostore u Unsko-sanskom kantonu, takođe su pozitivni na virus korona, kao, nažalost, i jedno lice koje je zadržano u šatroskom prostoru na graničnom prelazu Osoje - istakao je Ajdinović.

On je tokom redovnog obraćanja federalnih zvaničnika u vezi sa epidemijom virusa korona rekao da je u šatore i karantinske prostore do sada upućeno 417 lica.

- Danas imamo 19.332 lica kojima su istekle mjere izolacije i ako nisu mijenjali kliničku sliku, možemo reći da se za njih mjere više ne odnose - zaključio je Ajdinović.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anonimno 18.04.2020. 09:02
    Sa kojim su prevozom stigli iz stokolma kad je sve zatvoren
Povezane vijesti
U avgustu cijene više za 0,5 odsto, godišnja inflacija 1,3 odsto U avgustu cijene više za 0,5 odsto, godišnja inflacija 1,3 odsto
Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM Uprava za indirektno oporezivanje BiH za najam vozila daje 5,9 miliona KM
Jedinicama za službene policijske pse uručena oprema Jedinicama za službene policijske pse uručena oprema
Najčitanije
  • Izgorio automobil u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    17h 35m
    0
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    9h 24m
    2
  • Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
    17h 48m
    7
  • Knez Miloš - oslobodilac i autokrata
    22h 1m
    0
  • Uhapšen muškarac, zaplijenjeno više od kilogram droge
    19h 56m
    0