Златна медаља у стрељаштву на Свјетским полицијским играма

25.07.2022. 21:38
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадница Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије Снежана Момчиловић освојила је златну медаљу у практичном стрељаштву, у категорији "Лејди" на Свјетским полицијским играма у Ротердаму, саопштено је из МУП-а Србије.

Момчиловићева, која је припадница Спортске јединице и Јединице за обезбјеђење одређених личности и објеката МУП-а Србије, оставила је иза себе представнице Уједињених Арапских Емирата и САД.

Ово је четврта златна медаља за Србију и МУП.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин поручио је у честитки Момчиловићевој да је у оштрој конкуренцији показала да српска полиција има изузетне стријелце.

- Хвала вам што пожртвованом борбом изнова потврђујете чињеницу да Србија има врло развијену и висококвалитетну полицију. Обрадовали сте цело Министарство унутрашњих послова, баш као и целу Србију - истакао је Вулин.

Коментари 0
Повезане вијести
Друштвеним мрежама се шири информација да ће тржни центар у Србији бити нападнут, огласио се МУП Друштвеним мрежама се шири информација да ће тржни центар у Србији бити нападнут, огласио ...
Спасено 20 рудара из пожара у Бору Спасено 20 рудара из пожара у Бору
Од 3. маја пријављено више од 120 догађаја због пријетњи ученика Од 3. маја пријављено више од 120 догађаја због пријетњи ученика
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    7h 48m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 44m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    22h 28m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 40m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    20h 13m
    0