Бабаљ: СНСД је испричана прича, Додик ће нас на крају завадити и са матицом Србијом

13.09.2022. 12:30
0
ИЗВОР: katera.news

Носилац листе СДС-а за Парламент БиХ Дарко Бабаљ поручио је да уколико Додик настави да води политику сукоба и наредне четири године завадиће нас и са матицом Србијом, јер политика коју води Милорад Додик није добра за српски народ у цијелом региону и то су сви препознали.

 - О СНСД-у се нема шта испричати, они су испричана прича. Ми нудимо боље. Спремни смо да преузмемо одговорност  за Републику Српску јер је СДС најспремнији да преузме одговорност у најтежим временима за српски народ. Најбољи међу нама су добили прилику да нас воде. Мирко Шаровић није никад изгубио иједну битку у Сарајеву. Јелена Тривић је најбоља међу нама и од ње тражимо да посље избора буде као и данас: озбиљна, одговорна, стручна и професионална - поручио је Бабаљ.

 Он каже да је Српска демократска странка пажљиво одређивала кандидате за листе те  гарантовао да 3. или 4. октобра неће осванути ниједан папак како је то било у прошлости.

 - Народ и ми нећемо праштати папке, јер је то девијација друштва и система. Скинули смо оков страха, уцјена и притиска. Само један пут, јака, стабилна, с образом и одговорна Република Српска, без подјела  на исток и запад. Нема дијељења на Бањалуку и Сарајево.  Скинули смо јарам с врата у Бањалуци, тамо су побиједили и Вукота Говедарица и Драшко Станивуковић још раније. Исток Републике Српске је затајио 2018. године. Немојте то да нам се деси 2022. године - закључио је Бабаљ.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Додику четири делегата у Дому народа БиХ, опозицији опет само један Додику четири делегата у Дому народа БиХ, опозицији опет само један
У новој Влади десет министара из СНСД-а У новој Влади десет министара из СНСД-а
Настављају се преговори о формирању власти на нивоу БиХ Настављају се преговори о формирању власти на нивоу БиХ
Најчитаније
 • У пуцњави у Источном Новом Сарајеву рањена једна особа
  17h 14m
  3
 • Ево ко има законско право на субвенције за струју
  22h 13m
  2
 • Ухапшен осумњичени за брутално убиство у Бањалуци
  20h 28m
  1
 • Истрага против Џаке због дреса са именом Јашари?
  18h 24m
  0
 • Оштећења на аутобусу нису од ватреног оружја
  12h 49m
  0