Билећа: Одборници се одричу додатка, функционери дијела плате

30.06.2020. 10:07
0
ИЗВОР: Srpska.info

На сједници Скупштине општине Билећа усвојен је приједлог да се формира фонд за помоћ обољелима  од вируса корона из Билеће који су запослени у фабрици за прераду рибе у Стоцу.

Одлучено је да се одборници одрекну једног одборничког додатка, функционери дијела плате по жељи, а остатак новца у износу до 30 хиљада КМ, колико би требало да буде у фонду, биће надокнађен из буџетске резерве општине Билећа, преноси Радио Билећа.

У Билећи су 32 особе позитивне на вирус корона и имају блаже симптоме, а запослене су  фабрици рибе у Стоцу. У билећком Дому здравља наводе су на новим вирус позитивне и двије млађе особе које су ових дана требале полагати пријемне испите на факултетима.

Штаб за ванредне ситуације у Билећи је на данашњем састанку донио одлуку да се пооштри контрола поштовања прописаних мјера, те да се уради дезинфекција јавих установа и површина.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Најчитаније
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    23h 25m
    0
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    15h 53m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    21h 26m
    2
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    22h 18m
    1
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    1h 26m
    0