Bileća: Odbornici se odriču dodatka, funkcioneri dijela plate

30.06.2020. 10:07
0
IZVOR: Srpska.info

Na sjednici Skupštine opštine Bileća usvojen je prijedlog da se formira fond za pomoć oboljelima  od virusa korona iz Bileće koji su zaposleni u fabrici za preradu ribe u Stocu.

Odlučeno je da se odbornici odreknu jednog odborničkog dodatka, funkcioneri dijela plate po želji, a ostatak novca u iznosu do 30 hiljada KM, koliko bi trebalo da bude u fondu, biće nadoknađen iz budžetske rezerve opštine Bileća, prenosi Radio Bileća.

U Bileći su 32 osobe pozitivne na virus korona i imaju blaže simptome, a zaposlene su  fabrici ribe u Stocu. U bilećkom Domu zdravlja navode su na novim virus pozitivne i dvije mlađe osobe koje su ovih dana trebale polagati prijemne ispite na fakultetima.

Štab za vanredne situacije u Bileći je na današnjem sastanku donio odluku da se pooštri kontrola poštovanja propisanih mjera, te da se uradi dezinfekcija javih ustanova i površina.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaški talenat iz Bileće Vladan Vujović karijeru nastavlja u Beogradu Košarkaški talenat iz Bileće Vladan Vujović karijeru nastavlja u Beogradu
Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj! Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj!
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Najčitanije
  • Izgorio automobil u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    17h 30m
    0
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    9h 19m
    2
  • Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
    17h 43m
    7
  • Knez Miloš - oslobodilac i autokrata
    21h 56m
    0
  • Uhapšen muškarac, zaplijenjeno više od kilogram droge
    19h 51m
    0