Боксер из Приједора спрема тужбу против Кузмића за покушај убиства

31.07.2019. 08:52
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Дражан Јањанин, боксер из Републике Српске, огорчен је послије удеса у којем је на другој страни био кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић.

Јањанин се тада враћао из Минхена са својим кумом, Марком Мијатовићем, када је на њихов ауто налетио на Кузмићев порше и умало их није усмртио. Јањанин је открио да је дубоко резигниран јер му центар Србије није упутио ни извињење, преноси Аваз.

Штавише, Јањанин наводи да ће га тужити због удеса “који је изазвао”.

Слика

 Одлучио сам да тужим Огњена, кум и ја смо могли да погинемо малтене испред куће. Кузмић се није сјетио ни поруку послати мени ни куму, да пита како смо, а умало нас није убио возећи пијан – каже Јањанин, који је објаснио да се са кумом враћао са меча.

Подсјетимо, Огњен Кузмић је послије несреће пребачен у Београд, неко вријеме је провео у индукованој коми због великих болова, а његов опоравак тече по плану.

Слика

Ја сам се враћао из Минхена, журио сам како бих изненадио дјецу и жену, а умало нисам настрадао. Вјероватно нико не би био жив да мој кум није био прибран, скренуо је у страну како би избјегао Кузмићев аутомобил. Ударио је у нас у задњи дио, након тога се испревртао и завршио у јарку. Наравно да је Огњен возио, био је за воланом кад смо их нашли у јарку, а како сам чуо, био је поприлично пијан – додао је боксер.

Коментари 0
Повезане вијести
Српска спрема прве тужбе против НАТО-а Српска спрема прве тужбе против НАТО-а
Породице убијене дјеце из „Рибникара“ тужиле школу Породице убијене дјеце из „Рибникара“ тужиле школу
Породица Радована Караџића тужила САД, траже укидање санкција Породица Радована Караџића тужила САД, траже укидање санкција
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    11h 59m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    23h 32m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    23h 13m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    10h 13m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    8h 3m
    0