Борци организују протест у Бањалуци на Видовдан (ВИДЕО)

26.06.2021. 19:11
1
ИЗВОР: Катера

Ветерани Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске у понедјељак, 28. јуна на Видовдан организоваће протесте у Бањалуци, а разлог за најављено окупљање је, како кажу, лоше стање борачке популације.

Ветерани истичу да је борачка популација Републике Српске "доведена до просјачког штапа", те због стања у којем се борци налазе траже и посебну, тематску сједницу Народне скупштине Републике Српске, преноси портал БН телевизије.

Сматрају да појединци којима не одговара да се јавно чује глас незадовољних и угрожених упорно чине све да се о проблемима и правима бораца не прича у Народној скупштини.

Тврде да борци некадашње Војске Републике Српске живе на маргинама друштва, а да добро живе само они који су се "продали" властима.

Видео: БН ТВ

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Crni RS 28.06.2021. 09:22
    A koji borci, koji veterani ko je organizator protesta kad nigdje ni.u jednom gradu Republike Srpske niste pozvali, niste organizovali pa da nas dodje 20 hiljda najmanje da ta foteljaska bagra vidi da je ovo ozbiljno a ne kao vas nekoliko poltrona vlasti ili opozicije ( a isti ste i.jedni i.drugi) ce da demonstrira tj da pravi.sprdnju od boraca,
Повезане вијести
Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО) Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
Служен помен погинулим борцима Војске Републике Српске Служен помен погинулим борцима Војске Републике Српске
У понедјељак велики протестни скуп Срба у Косовској Митровици У понедјељак велики протестни скуп Срба у Косовској Митровици
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    12h 3m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    9h 32m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    8h 50m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    3h 46m
    0
  • Сјећање на страдале – 25 година од НАТО бомбардовања РТС-а
    8h 14m
    0